Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 180 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 22 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřová svíčková s medem, hořčicí a rozmarýnem:
2 polévkové lžíce medu
| 2 polévkové lžíce hořčice
| 2 10 centimetrové větvičky rozmarýnu
| 1 čajová lžička soli
| 1 polévková lžíce pepře
| 1 polévková lžíce černých semen hořčice (nepovinné)
| 2 polévkové lžíce olivového oleje
| 450 g vepřové svíčkové, vykostěné, s odstraněnýma blánama
Postup přípravy receptu Vepřová svíčková s medem, hořčicí a rozmarýnem:
Smícháme med, hořčici, rozmarýn, sůl, pepř, semena hořčice a olivový olej v míse tak velké, aby se do ní vešla i svíčková. Maso vložíme do mísy, obrátíme aby se celé pokrylo marinádou a marinujeme minimálně 1 hodinu.
Maso děláme na grilu nebo roštu dokud nemá zlatohnědou barvu. Až je hotové, necháme ho několik minut odpočinout a poté ho krájíme uhlopříčně na plátky a podáváme.
Fotky receptu Vepřová svíčková s medem, hořčicí a rozmarýnem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!