Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové dušené po staru

fotka Vepřové dušené po staru
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové dušené po staru:

500 g vepřové plece  | 3 lžíce oleje  |  grilovací koření  | 2 dl vývaru  | 1 ks cibule  | 2 ks mrkve  | 2 řapíky celeru  | 1 ks vodnice  | 150 g předvařených fazolí  | 3 ks brambory  |  sůl  |  mletý pepř  |  hřebíček  | 1 ks pórek  | 200 g hlávkového zelí  |  čerstvý koriandr

Postup přípravy receptu Vepřové dušené po staru:

Plec nakrájíme na větší kousky, posypeme grilovacím kořením a opečeme na oleji. Zalijeme vývarem a dusíme 15 minut. Zeleninu a brambory očistíme a pokrájíme. K podušenému masu přidáme cibuli, zeleninu, fazole, hřebíček, osolíme a opepříme. Přiklopené dusíme 25 minut. Nakrájíme pórek a zelí a dáme k základnímu pokrmu. Ještě 15 minut podusíme. Vepřové dušené sypeme sekaným koriandrem.


Fotky receptu Vepřové dušené po staru:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové dušené po staru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles