Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové karé s meruňkami

fotka Vepřové karé s meruňkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové karé s meruňkami:

400g vykostěné vepřové karé  | dle potřeba sůl  | trochu oleje  | 3 stroužky česneku  | špetka šafránu  | 2 lžíce cukru  | 8 ks meruněk  | lžička strouhaného zázvoru  | špetka mletého bílého pepře  | lžíce muruňkového džemu  | lžíce kukuřičného škrobu

Postup přípravy receptu Vepřové karé s meruňkami:

1. Maso umyjeme, nakrájíme na plátky, osušíme, posolíme a vložíme do mísy.
2. V oleji rozmícháme nastrouhanou cibuli, prolisovaný česnek a šafrán. Směsí zalijeme maso a dáme na dvě hodiny uležet na chladné místo.
3. Mezitím na pánvi zkaramelizujeme cukr, zalijeme 250 ml vody, přidáme umyté, vypeckované, na menší kousky nakrájené meruňky, zázvor, pepř a asi deset minut vaříme. Přidáme džem, škrob rozmíchaný ve vodě a necháme přejít varem.
4. Odleželé maso ogrilujeme z obou stran ve vyhřáté troubě, předáme na talíře, polijeme omáčkou a podáváme s rozinkovou rýží.


Fotky receptu Vepřové karé s meruňkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové karé s meruňkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !