Vložil: | Hedvika10 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové kotletky:
4 ks vepřové kotlety
| 1/2 lžičky sůl, pepř, petrželka
| 11/2 lžíce másla
| 8 listů kapusty
| 250 g mletého vepřového masa
| 1 ks cibule
| 150 g žampiónů
Postup přípravy receptu Vepřové kotletky:
Listy kapusty spaříme a dáme okapat. Mleté maso osolíme, opepříme, našleháme se 2 lžícemi studené vody. Kotlety naklepeme, osolíme a na másle prudce opečeme. Přendáme je do jiného nahřátého kastrolu a na témž másle osmahneme na drobno pokrájenou cibuli, pak přidáme nakrájené žampióny a nakonec petrželku. Listy složíme vždy dva na sebe, na ně položíme kotletu, potřeme mletým masem, pak potřeme žampióny a opět mletým masem. Sbalíme, vložíme do zapékací mísy, pokapeme máslem a pečeme mírně podlité 25 min. Příloha vařené brambory.
Fotky receptu Vepřové kotletky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!