Postup přípravy receptu Vepřové kotlety na jogurtu:
Připravíme si marinádu. Česnek a cibuli oloupeme. Česnek prolisujeme a cibuli nasekáme najemno. Oboje spolu s chilli, koriandrem a kurkumou smícháme s jogurtem.
Vepřové kotlety naklepeme, potřeme trochou worcesterské omáčky a naložíme do marinády. Maso necháme aspoň hodinu marinovat. Lepší je samozřejmě delší doba.
Pak rozpálíme olej, kotlety necháme okapat a zprudka je po obou stranách opečeme. Zčervenalé kotlety podlijeme troškou vody a zbytkem marinády a povaříme doměkka.
Podáváme s dušenou rýží. Ozdobíme petrželkou nebo koriandrovou natí a přelijeme šťávou po opečených kotletách. Obložíme čerstvou nebo i nakládanou zeleninou.
Fotky receptu Vepřové kotlety na jogurtu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!