Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 03.06. 2025
Dnes má svátek Tamara
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové kotlety na špenátových lístcích

fotka Vepřové kotlety na špenátových lístcích
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Vepřové kotlety na špenátových lístcích:

2 lžíce oliv. oleje  | 4 libovější vepř. kotlety  | dle potřeby sůl a pepř na ochuc.  | 2 stroužky česneku  | špetku chilli koření  | 140g nahrubo nasek. čerstvých špenátových lístků  | 400g konzervované cizrny, odkapané a propláchnuté

Postup přípravy receptu Vepřové kotlety na špenátových lístcích:

1. na hluboké pánvi rozpalte olej a osmahněte na něm z obou stran osolené a opepřené kotlety (asi tři až čtyři minuty po každé ­straně). Máte-li obavy, aby bylo maso dost měkké, můžete ho v téhle fázi trochu podlít a krátce ­podusit. Pak ho vyjměte z pánve a uchovejte v teple.

2. do pánve vysypte česnek a chilli koření, po půl minutě zalijte pěti lžícemi vody a vsypte špenátové lístky. Asi pět minut je duste, až trochu zavadnou. Vsypte do pánve všechnu cizrnu a vlijte šťávu, kterou mezitím pustily kotlety. Kotletku servírujte na špenátu a cizrně.


Fotky receptu Vepřové kotlety na špenátových lístcích:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové kotlety na špenátových lístcích
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !