Postup přípravy receptu Vepřové kotlety s česnekovou omáčkou a těstovinou:
Vepřové kotlety očistíme a naklepeme. Plátky masa potřeme lehce česnekem, sladkou paprikou, posypeme bílým pepřem, zalijeme olejem a necháme chvilku odpočinout.
Plátky masa pozvolna opékáme na pánvičce z obou stran. Opečené plátky vyndáme a dáme na pánvičku rozehřát máslo, přidáme česnek nakrájený na plátky, lehce osmahneme a zalijeme směsí rozmícháné smetany a maggi šťávy k vepřové pečeni. Přidáme nasekanou petrželku a pažitku, brandy a krátce povaříme. Pokud je omáčka příliš hustá, naředíme ji vodou.
Těstoviny nasypeme do osolené vroucí vody a při mírném varu vaříme 8 - 9 minut. Těstoviny scedíme, přelijeme hotovou omáčkou a ihned podáváme..