Vložil: | Delli |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové kotlety s glazurou:
2 # lžíce pomerančové marmelády
| 1 lžíce dijonské hořčice
| 1 stroužek česneku
| 4 vepřové kotlety či steaky
| sůl
Postup přípravy receptu Vepřové kotlety s glazurou:
1. Marmeládu smíchejte s hořčicí, drceným česnekem a lžící vody.
2. Osolené maso grilujte nebo pečte, dokud nezměkne; trvá to asi čtvrt hodiny. Párkrát je obraťte a pomažte marmeládovou glazurou.
Podávejte s novými bramborami a zeleninovým salátem.
Místo marmelády příště vyzkoušejte melasu!
Fotky receptu Vepřové kotlety s glazurou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!