Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.11. 2024
Dnes má svátek Xenie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové kousky po maďarsku

fotka Vepřové kousky po maďarsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Vepřové kousky po maďarsku:

400 g vepřové kýty  | 300 g vepřových jater  | 150 g žampiónů  | 1 cibule  | 2 různobarevné papriky  | 2 rajčata  |  olej  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Vepřové kousky po maďarsku:

Vepřové maso nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Cibuli a papriky nakrájíme na proužky. Rajčata na špičce nařízneme do kříže nožem, spaříme a oloupeme. Také nakrájíme na proužky. Na rozehřátém oleji maso orestujeme, přidáme cibuli, papriku a rajčata, vše orestujeme, promícháme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Játra a žampiony nakrájíme na plátky a na oleji opečeme. Vsypeme do směsi s vepřovou kýtou, promícháme a krátce podusíme. Nejlepší přílohou jsou americké brambory či hranolky.


Fotky receptu Vepřové kousky po maďarsku:

Vepřové kousky po maďarsku
Vepřové kousky po maďarsku
Vepřové kousky po maďarsku
Vepřové kousky po maďarsku
Vepřové kousky po maďarsku
Vepřové kousky po maďarsku
Vepřové kousky po maďarsku
Vepřové kousky po maďarsku
Vepřové kousky po maďarsku
Fotky vložil: MichelePrg,damami,vilka 
Hodnocení receptu Vepřové kousky po maďarsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !