Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.09. 2024
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso dušené v kedlubnách

fotka Vepřové maso dušené v kedlubnách
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové maso dušené v kedlubnách:

750 g vepřové plece  | 150 g tuku  |  sůl  |  pepř  | 400 ml vody  | 1200 g kedluben  | 40 g hladké mouky  | 30 g cukru  | 200 ml mléka  |  petrželka

Postup přípravy receptu Vepřové maso dušené v kedlubnách:

Maso na kostičky. Polovinu tuku rozehřejeme v kastrolu, vložíme maso, osolíme, opepříme, osmahneme, podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Kedlubny nakrájíme na plátky a dáme k masu podusit. Ze zbylého tuku uděláme zásmažku, maso zahustíme, zalijeme vodou a dodusíme doměkka. Dochutíme cukrem.


Fotky receptu Vepřové maso dušené v kedlubnách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso dušené v kedlubnách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles