Vložil: | Maartinka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 94 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové maso na hříbkách:
300 g hříbků
| 4 vepřové vykostěné kotlety
| 35 g másla
| 1 malá cibulka
| 3 lžíce oleje
| 1/2 lžičky kmínu
| mletý pepř
| sůl
| petrželka
Postup přípravy receptu Vepřové maso na hříbkách:
Kotlety naklepejte, osolte, opepřete a obalte v hladké mouce z obou stran. Opečte je prudce po obou stranách na olejem potřené pánvi. V kastrole zpěňte na másle drobně nakrájenou cibuli, vmíchejte očištěné a nakrájené hříbky, kmín a lehce osmažte. Přidejte opečené kotlety, podle potřeby podlijte horkou vodou a zvolna duste doměkka. Nakonec podle chuti přisolte, opepřete a vmíchejte jemně nasekanou zelenou petrželku.
Fotky receptu Vepřové maso na hříbkách:
Fotky vložil: Ježíšek,rebo,vilka,Jacque,Vlamape,Nandiči