Použité suroviny receptu Vepřové maso na pórkové nati:
500 g vepřového masa
| 2 cibule
| 1 lžička sladké papriky
| sůl, pepř
| 5 lžic pórkové nati
| 2 dl smetany nebo šlehačky
| hladká mouka na zahuštění
Postup přípravy receptu Vepřové maso na pórkové nati:
Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky či plátky nakrájené maso a opékáme, dokud nepustí šťávu. Osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku a necháme chvíli zasmahnout.
Podlijeme vodou, přidáme nadrobno nakrájenou nať a dusíme do jejího změknutí. Měkké maso vyjmeme a chceme-li, omáčku zahustíme. Nakonec vmícháme smetanu nebo šlehačku.
Fotky receptu Vepřové maso na pórkové nati:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!