Vložil: | Gabrielkas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové maso na protlaku:
500g vepřového masa
| 1 cibule
| 20g rajského protlaku
| mouka na zahuštění
| špetka soli
Postup přípravy receptu Vepřové maso na protlaku:
Vepřové maso nakrájíme na kousky a osolíme. Na tuku zpěníme cibulku, přidáme maso a osmahneme. Pak přidáme rajský protlak, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Kastrol přikryjeme pokličkou a dáme do rozehřáté trouby, kde vše pečeme doměkka. Nakonec mírně zahustíme moukou. Šťávy by mělo být dost a neměla by být moc hustá. Přiloha bramborová kaše.
Fotky receptu Vepřové maso na protlaku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!