Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 03.06. 2025
Dnes má svátek Tamara
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso plněné česnekem pečené s ananasem

fotka Vepřové maso plněné česnekem pečené s ananasem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové maso plněné česnekem pečené s ananasem:

1 kg vepřové kýty  | 3 stroužky česneku  | 4 lžíce másla  | 1 lžíce kari  | 4 hrnečky nakrájeného ananasu  | 1 1/2 hrnečku ananasové šťávy  | 1 1/2 hrnečku kuřecího vývaru  | 1/2 hrnečku pomerančového džemu

Postup přípravy receptu Vepřové maso plněné česnekem pečené s ananasem:

Do masa uděláme zářezy a ty vyplníme česnekem. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme kari a za stálého míchání vaříme 4 minuty. Přidáme ananas a vaříme dalších 5 minut. Přilijeme vývar a ananasovou šťávu a vaříme 10 minut. Maso položíme do pekáče, posypeme ananasem a navrch nalijeme polovinou Šťávy. Pečeme odkryté v předehřáté troube při 170 C asi 1 hodinu, pravidelně mažeme zbytkem šťávy. Maso navrch pomažeme džemem a pečeme dalších 35 minut. Necháme 15 minut odležet a nakrájíme.


Fotky receptu Vepřové maso plněné česnekem pečené s ananasem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso plněné česnekem pečené s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !