Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 06.06. 2025
Dnes má svátek Norbert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso po burgundsku

fotka Vepřové maso po burgundsku
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Vepřové maso po burgundsku:

500 g vepřové kýty  | 30 g slaniny  | 30 g sádla  | 2 lžíce kečupu  |  pepř  | 1ks cibule  |  sůl  | trocha hladké mouky  | 1 sklenka červeného vína

Postup přípravy receptu Vepřové maso po burgundsku:

Na sádlo dáme slaninu, rozpustíme, na tuk přidáme na nudličky nakrájené maso a všechno pěkně orestujme. Přidáme kečup, osolíme a opepříme, udusíme do měkka. Přidáme nakrájenou cibuli a podlijeme červeným vínem a ještě krátce podusíme. Nakonec pro zahuštění zaprášíme trochou hladké mouky. Vepřové maso po burgundsku servírujeme s bramborem nebo rýží, v Čechách s knedlíkem.


Fotky receptu Vepřové maso po burgundsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso po burgundsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles