Použité suroviny receptu Vepřové maso po pardubicku:
500 g vepřového masa
| 1/4 l piva
| 50 g olivového oleje
| 2 ks cibule
| špetka kmínu
| 1 ks citrónu
| 1 lžíce nastrouhaného chleba
| špetka soli
| špetka pepře
Postup přípravy receptu Vepřové maso po pardubicku:
Najemno nakrájenou cibuli zpěníme na rozpáleném olivovém oleji v hrnci. Přidáme kostky masa, pepř, kmín, podlijeme vodou, osolíme a dusíme dokud není maso měkké. Když je maso téměř měkké, přidáme nastrouhanou citrónovou kůru, chléb, zalijeme pivem a chvilku povaříme. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Vepřové maso po pardubicku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!