Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 13.11. 2024
Dnes má svátek Tibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso po španělsku

fotka Vepřové maso po španělsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Vepřové maso po španělsku:

500 g vepř. masa /nudličky/  | 2 lžičky sladké papriky  |  sůl  |  pepř  | 150 g slaniny na kostičky  | 1 paprika /proužky/  | 2 lžíce mouky  | 2 dl smetany 12 %  | 2 dl vody  | 2 rajčata

Postup přípravy receptu Vepřové maso po španělsku:

Maso osolte a opepřete. V hrnci osmažte slaninu do světle hněda, přidejte maso a taktéž orestujte. Posypte je moukou, chvíli restujte a do hrnce nalejte smetanu a vodu. Přidejte rajčata a paprikový lusk. Vařte zakryté asi 25 minut. Dochuťte solí, pepřem a paprikou.


Fotky receptu Vepřové maso po španělsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso po španělsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !