Použité suroviny receptu Vepřové maso po španělsku:
500 g vepř. masa /nudličky/
| 2 lžičky sladké papriky
| sůl
| pepř
| 150 g slaniny na kostičky
| 1 paprika /proužky/
| 2 lžíce mouky
| 2 dl smetany 12 %
| 2 dl vody
| 2 rajčata
Postup přípravy receptu Vepřové maso po španělsku:
Maso osolte a opepřete. V hrnci osmažte slaninu do světle hněda, přidejte maso a taktéž orestujte. Posypte je moukou, chvíli restujte a do hrnce nalejte smetanu a vodu. Přidejte rajčata a paprikový lusk. Vařte zakryté asi 25 minut. Dochuťte solí, pepřem a paprikou.
Fotky receptu Vepřové maso po španělsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!