Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 31.05. 2025
Dnes má svátek Kamila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso s ananasem a bambusem

fotka Vepřové maso s ananasem a bambusem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové maso s ananasem a bambusem:

1 kg vepřového masa  | 200 g ananasu bez nálevu  | 200 g bambusových výhonků  | 300 g cibule  | 1 větší pórek  |  olej  | 0,5 dl sojové omáčky  |  glutasol  | 1 vejce  | lžička škrobu  | špetka pepře  | šálek vývaru

Postup přípravy receptu Vepřové maso s ananasem a bambusem:

Očištěné, odblaněné maso nakrájíme na jemné plátky, promícháme s vejcem a polovinou škrobu a necháme 1-2 hodiny odležet. Očištěnou cibuli, pórek a bambus nakrájíme na plátky, ananas na drobnější dílky. Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme odleželé maso, přidáme nakrájenou zeleninu, promícháme, podlijeme vývarem a podusíme. Zahustíme zbytkem škrobu rozmíchaným ve vývaru a znovu krátce podusíme. Nakonec přidáme ananas, prohřejeme, dosolíme a ochutíme.


Fotky receptu Vepřové maso s ananasem a bambusem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso s ananasem a bambusem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !