Vložil: | Notburga |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové maso s lilkem:
1 lilek
| 300 g vepřové kýty
| 1 cibule
| špetka soli
| špetka pepře
| 1 lžička citrónové šťávy
| 1 lžíce hořčice
| 1 rajče
| 1 paprika
Postup přípravy receptu Vepřové maso s lilkem:
Vepřovou kýtu nakrájíme na menší kousky. Dílky naklepeme paličkou, osolíme, opepříme, potřeme lehce hořčicí a pokapeme citrónovou šťávou. Nakonec promícháme s drobně nakrájenou cibulkou. Necháme v chladu odležet 3-4 hodiny.
Pak střídavě napichujeme na grilovací jehly s kouskem rajčete a oloupaného lilku.
Grilujeme asi 12-15 minut. Při opékání potíráme šašlik olejem. Součastně opékáme na spodní misce brambory. Hotový šašlik zdobíme studenou vitamínovou ozdobou z červené řepy, nakládaných hříbků a kapie.
Fotky receptu Vepřové maso s lilkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!