Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové maso s lilkem

fotka Vepřové maso s lilkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové maso s lilkem:

1 lilek  | 300 g vepřové kýty  | 1 cibule  | špetka soli  | špetka pepře  | 1 lžička citrónové šťávy  | 1 lžíce hořčice  | 1 rajče  | 1 paprika

Postup přípravy receptu Vepřové maso s lilkem:

Vepřovou kýtu nakrájíme na menší kousky. Dílky naklepeme paličkou, osolíme, opepříme, potřeme lehce hořčicí a pokapeme citrónovou šťávou. Nakonec promícháme s drobně nakrájenou cibulkou. Necháme v chladu odležet 3-4 hodiny.
Pak střídavě napichujeme na grilovací jehly s kouskem rajčete a oloupaného lilku.
Grilujeme asi 12-15 minut. Při opékání potíráme šašlik olejem. Součastně opékáme na spodní misce brambory. Hotový šašlik zdobíme studenou vitamínovou ozdobou z červené řepy, nakládaných hříbků a kapie.


Fotky receptu Vepřové maso s lilkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso s lilkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !