Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso s nivou a žampióny

fotka Vepřové maso s nivou a žampióny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Vepřové maso s nivou a žampióny:

500 g vepřové kýty  | 100 g nivy  | 60 g šunky  | 60 g sterilovaných žampiónů  | 1 pórek  | 3 lžíce smetany  |  olej, sůl, pepř

Postup přípravy receptu Vepřové maso s nivou a žampióny:

Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme za stálého míchání na rozpáleném tuku. Potom přidáme k masu pokrájenou šunku, žampióny, pórek a nastrouhanou nivu. Vše chvíli osmahneme a zjemníme smetanou. Při podávání ozdobíme na talíři kolečky čerstvého pórku.


Fotky receptu Vepřové maso s nivou a žampióny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso s nivou a žampióny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Štístko