Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.10. 2025
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso s pomeranči

fotka Vepřové maso s pomeranči
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové maso s pomeranči:

600 g nahrubo mletého vepřového masa  | 3 lžíce oleje  | 3 stroužky česneku  | 1/2 šálku drcených arašídů  | 1/2 lžičky tlučeného koriandru  | 1/2 lžičky mletého koření chilli  | dle chuti sůl  | špetka Glutasolu nebo Vegety  | 6 pomerančů  | 1 hlávkový salát  | 1 konzerva uzeného lososa

Postup přípravy receptu Vepřové maso s pomeranči:

Vepřové mleté maso osolíme, přidáme drcené arašídy, koriandr, mleté koření chilli, jemně rozsekaného lososa a smažený třený česnek. Dobře promícháme, vložíme do pánve na rozehřátý olej a opečeme. Dále rozkrájíme neloupané pomeranče bez jader na 4 díly, kůru necháme vespod. Díly pomerančů zmáčkneme, vložíme na pekáč a směs na pomeranče naneseme. Necháme zapéci asi 10 minut v troubě. Pokrm klademe na teplou mísu a zdobíme překrájeným hlávkovým salátem. Jako příloha je vhodná rýže.



Fotky receptu Vepřové maso s pomeranči:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso s pomeranči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !