Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.06. 2025
Dnes má svátek Zdeňka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso s růžičkovou kapustou

fotka Vepřové maso s růžičkovou kapustou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Vepřové maso s růžičkovou kapustou:

3 lžíce oleje  | 1 cibule  | 400 g vepřové plece  | lžička soli  | špetka mletého pepře  | 2 stroužky česneku  | 200 g růžičkové kapusty  | 200 g žampionů

Postup přípravy receptu Vepřové maso s růžičkovou kapustou:

Na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme, opepříme, ochutíme prolisovaným česnekem a osmahneme. Podle potřeby podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Přidáme kapustu, na plátky nakrájené žampiony a ve vlastní šťávě dusíme doměkka. Příloha brambory nebo bramborák.


Fotky receptu Vepřové maso s růžičkovou kapustou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso s růžičkovou kapustou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles