Vložil: | radio11 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 28 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové maso se sterilovanými fazolkami:
800 g vepřového masa (plec nebo kýta)
| 750 g sterilovaných zelených fazolek
| 4 ks cibule
| 4 lžíce oleje
| 1 lžička mleté sladké papriky
| 3 lžíce jemného kečupu
| půl lžičky mletého kmínu
| 2 lžíce hladké mouky
| špetka sůl, pepř
Postup přípravy receptu Vepřové maso se sterilovanými fazolkami:
Maso nakrájíme na nudličky, na rozpáleném oleji osmahneme nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme maso, zasypeme paprikou, hladkou moukou a osmahneme. Podlijeme, osolíme, opepříme, okmínujeme a dusíme doměkka. Nakonec přidáme okapané fazolky, kečup a prohřejeme.
Fotky receptu Vepřové maso se sterilovanými fazolkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!