Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.06. 2025
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové maso se sterilovanými fazolkami

fotka Vepřové maso se sterilovanými fazolkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Vepřové maso se sterilovanými fazolkami:

800 g vepřového masa (plec nebo kýta)  | 750 g sterilovaných zelených fazolek  | 4 ks cibule  | 4 lžíce oleje  | 1 lžička mleté sladké papriky  | 3 lžíce jemného kečupu  | půl lžičky mletého kmínu  |  2 lžíce hladké mouky  | špetka sůl, pepř

Postup přípravy receptu Vepřové maso se sterilovanými fazolkami:

Maso nakrájíme na nudličky, na rozpáleném oleji osmahneme nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme maso, zasypeme paprikou, hladkou moukou a osmahneme. Podlijeme, osolíme, opepříme, okmínujeme a dusíme doměkka. Nakonec přidáme okapané fazolky, kečup a prohřejeme.


Fotky receptu Vepřové maso se sterilovanými fazolkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso se sterilovanými fazolkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !