Vložil: | ejmik |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 15 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové maso v hořčičné omáčce:
4 plátky vepřového masa
| 1větší cibule
| sůl, pepř
| 1 lžíce plnotučné hořčice
| 2 lžíce kremžské hořčice
| 1 bobkový list
| 3 kuličky nového koření
| 1,5 dl zakysané smetany
| hladká mouka na zahuštění
Postup přípravy receptu Vepřové maso v hořčičné omáčce:
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji po každé straně osmažíme. Vložíme do pekáčku, nazbylém tuku od smažení zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a vše vlijeme na maso. Přidáme vodu, zamícháme oba druhy hořčice, doplníme kořením a přisolíme. Necháme dělat asi 30-40 minut. Maso z pekáčku vyjmeme, nalijeme zakysanou smetanu, ve které jsme rozmíchali mouku a povaříme. Přidáme maso a necháme ještě chvilku přejít varem.
Fotky receptu Vepřové maso v hořčičné omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!