Použité suroviny receptu Vepřové medailonky na tymiánu:
600 g vepřové panenky
| 1 lžička tymiánu
| pár kapek citrónové šťávy
| podle chuti: sojová omáčka
| podle potřeby: olivový olej
| podle chuti: sůl a pepř
Postup přípravy receptu Vepřové medailonky na tymiánu:
Vepřovou panenku naklepeme hřbetem ruky a nakrájíme na plátky. Medailonky opepříme a naložíme do marinády, kterou připravíme ze 4 lžic olivového oleje, 3 lžic sojové omáčky, tymiánu a citronové šťávy. Na rozpáleném oleji krátce a zprudka opečeme maso, aby se zatáhlo a šťáva zůstala uvnitř. Zmírníme teplotu, krátce dohotovíme a dosolíme. Podáváme např. s opékanými nebo vařenými bramborami.
Fotky receptu Vepřové medailonky na tymiánu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!