Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.12. 2025
Dnes má svátek Boží hod-1.svátek vánoční
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové medailonky na tymiánu

fotka Vepřové medailonky na tymiánu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové medailonky na tymiánu:

600 g vepřové panenky  | 1 lžička tymiánu  | pár kapek citrónové šťávy  | podle chuti: sojová omáčka  | podle potřeby: olivový olej  | podle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Vepřové medailonky na tymiánu:

Vepřovou panenku naklepeme hřbetem ruky a nakrájíme na plátky. Medailonky opepříme a naložíme do marinády, kterou připravíme ze 4 lžic olivového oleje, 3 lžic sojové omáčky, tymiánu a citronové šťávy. Na rozpáleném oleji krátce a zprudka opečeme maso, aby se zatáhlo a šťáva zůstala uvnitř. Zmírníme teplotu, krátce dohotovíme a dosolíme. Podáváme např. s opékanými nebo vařenými bramborami.


Fotky receptu Vepřové medailonky na tymiánu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové medailonky na tymiánu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !