Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové na tymiánu

fotka Vepřové na tymiánu
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové na tymiánu:

150 g eidam strouhaný  | 3 vepř. řízky  | 1 mrkev  | 1 pomeranč  |  sůl  | marináda  |  tymián  |  olej

Postup přípravy receptu Vepřové na tymiánu:

Vepřové řízky trochu naklepeme, nařízneme okraje, propícháme nožem, osolím a naložíme do lázně z olivového oleje a tymiánu, kde maso důkladně promačkáme, aby se olej s kořením vsákl do masa (můžeme naložit i den dopředu).

Nakrájíme mrkev a pomeranč na kolečka (u pomeranče odkrojíme kůru) a nastrouháme sýr.

Maso naskládáme do pekáče na pečící papír, na něj naskládáme mrkev a pomeranč a zasypeme nastrouhaným sýrem. Zapékáme přibližně 50 minut na 190 °C.

Vepřové na tymiánu podáváme s hranolky nebo opečeným bramborem.


Fotky receptu Vepřové na tymiánu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové na tymiánu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !