Vložil: | Haskova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové na zázvoru:
1000 g ramínka i s kůží bez kosti ( múže být i bůček)
| 1 lžíce čerstvého krájeného na drobno zázvoru
| 4 lžíce sojové omáčky
| 1 lžíce vody
| 1 celá skořice
| 1 ks badyán
| dle chuti sůl
| 3 lžíce vína
| trochu sádla či oleje na opečení
Postup přípravy receptu Vepřové na zázvoru:
Oprané a osušené maso nakrájíme na kostičky, kůži nařízneme do mžížky (jako špekáčky u táboráku). Osmahneme do hněda, podlijeme vodou se sojovou omáčkou, přidáme zázvor a nalámanou skořici, badyán a sůl. Dusíme asi 50 minut, podlijeme vínem a ještě chvíli dusíme ( do měkka). Vepřové na zázvoru podáváme s rýží nebo rýžovými nudlemi.
Fotky receptu Vepřové na zázvoru:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!