Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 180 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové pečené s medem a ananasem:
1,4 - 1,6 kg vepřové pečeně
| 1/2 hrnku medu
| 1/2 hrnku sojové omáčky
| 1/ hrnku bílého vinného octa
| 1 hrnek jemně usekaného ananasu
| 2 lžíce strouhaného čerstvého zázvoru, nebo 1 lžička mletého sušeného
| 2 stroužky česneku, drcené
Postup přípravy receptu Vepřové pečené s medem a ananasem:
Smíchejte med, sojovku, ocet, ananas, česnek a zázvor. Polovinu oddělte a uložte v lednici.
Zbytek nalijte na maso do plastikového pytle, marinujte v lednici přes noc. Nechte v pokojové teplotě ohřát 1 - 2 hodiny před vařením, marinádu slejte a vylejte. Grilujte na mírném ohni, 1,5 - 2 hodiny, až vnitřní teplota v mase dosáhne 7°C. Maso mažte uschovanou marinádou posledních 5 - 10 minut grilování.
Fotky receptu Vepřové pečené s medem a ananasem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!