Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové plátky v zelenině

fotka Vepřové plátky v zelenině
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové plátky v zelenině:

2 hrnky na kostičky nakrájených brambor  | 2 hrnky nakrájeného libového vepřového masa  | 1 hrnek zelených fazolek  | 1 a 1/2 hrnku růžiček brokolice  | 1 hrnek nakrájeného pórku  | 1/2 hrnku zeleninového bujonu  | 1/2 hrnku nakrájené mrkve  | 1 hrnek zeleného hrášku  | 2 cibule  | 3 lžíce ansekané petrželové natě  |  sůl  |  muškátový oříšek  |  mletý pepř  |  rozmarýn  |  tymián

Postup přípravy receptu Vepřové plátky v zelenině:

Všechny suroviny urovnáme do hrnce, okořeníme, osolíme a zalijeme studeným vývarem. Zakryjeme
hliněnou poklicí a vložíme do studené trouby na
spodní rošt. Postupně zvyšujeme teplotu až na
200 stupňů Celsia. Pokrm dusíme přibližně 100 minut.
Dušené maso se zeleninou rozdělíme na talíře a posypeme petrželkou.


Fotky receptu Vepřové plátky v zelenině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové plátky v zelenině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !