Vložil: | JINDRAKU |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové plátky v zelenině:
2 hrnky na kostičky nakrájených brambor
| 2 hrnky nakrájeného libového vepřového masa
| 1 hrnek zelených fazolek
| 1 a 1/2 hrnku růžiček brokolice
| 1 hrnek nakrájeného pórku
| 1/2 hrnku zeleninového bujonu
| 1/2 hrnku nakrájené mrkve
| 1 hrnek zeleného hrášku
| 2 cibule
| 3 lžíce ansekané petrželové natě
| sůl
| muškátový oříšek
| mletý pepř
| rozmarýn
| tymián
Postup přípravy receptu Vepřové plátky v zelenině:
Všechny suroviny urovnáme do hrnce, okořeníme, osolíme a zalijeme studeným vývarem. Zakryjeme
hliněnou poklicí a vložíme do studené trouby na
spodní rošt. Postupně zvyšujeme teplotu až na
200 stupňů Celsia. Pokrm dusíme přibližně 100 minut.
Dušené maso se zeleninou rozdělíme na talíře a posypeme petrželkou.
Fotky receptu Vepřové plátky v zelenině:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!