150 ml smetana kysaná
| dle potřeby: olej
| 500 g plec vepřová
| 2 ks rajčata
| 150 ml smetana
| 50 g slanina
| dle chuti: paprika mletá
| 1 ks paprika
| 1 ks klobása pikantní
| 1 ks cibule
Postup přípravy receptu Vepřové podle uzenáře:
Na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené a naklepané maso a opečeme z obou stran. Přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, na plátky nakrájenou klobásu(pikantní) a krátce opečeme. Posypeme mletou paprikou a hned přidáme nakrájená rajčata nebo protlak a nakrájenou papriku. Mírně podlijeme a dusíme doměkka. Měkké maso zalijeme smetanou a prohřejeme. Podáváme s houskovými knedlíky, noky nebo těstovinami.
Fotky receptu Vepřové podle uzenáře:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!