Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.02. 2025
Dnes má svátek Lenka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové ragú

fotka Vepřové ragú
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Vepřové ragú:

1-1,5 kg vepřové kýty  | svazek jarní cibulky  | svazek jarní mrkve  | 25 dkg vyloupaného hrášku  | 1/2 kg nových brambor  | 1-2 lžíce rajského protlaku  | 250 ml bílého suchého vína  | trochu oleje  | 1 l horké vody  | špetka soli a pepře

Postup přípravy receptu Vepřové ragú:

Maso nakrájejte na malé kousky a orestujte je na několika lžicích (olivového) oleje, ke konci restování je lehce poprašte moukou a pokračujte 1-2 minuty v restování. Přilijte 250 ml bílého suchého vína, 1-2 lžíce rajského protlaku, 1 l horké vody, osolte a opepřete. Přikryjte pokličkou a duste na mírném plameni. Mezitím si oloupejte nové brambory a přidejte je po 50 minutách k masu. Vařte společně další čtvrthodinu. Na posledních 20-30 minut přidejte vyloupaný hrášek, cibulku a karotku.



Tip: Při servírování můžete talíř ozdobit snítkou rozmarýnu


Fotky receptu Vepřové ragú:

Vepřové ragú
Fotky vložil: Dadulina 
Hodnocení receptu Vepřové ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !