Použité suroviny receptu Vepřové ragú s karí a hořčicí:
600 g vepř. kýty /plátky/
| 250 g žampiónů
| 200 g pórku
| 200 ml vývaru ze zeleniny
| 200 ml smetany
| 3 lžíce hořčice
| 2 lžíce oleje
| kari
| pepř
| sůl
| maizena
Postup přípravy receptu Vepřové ragú s karí a hořčicí:
Houby nakrájejte na plátky, pór na tenká kolečka a maso na proužky silné asi jako prst.
V hrnci rozehřejte olej a na něm orestujte maso do zlatova. Přidejte k němu houby a pór, chvíli restujte, zalijte smetanou a vývarem a vařte mírným varem ca. 10 minut.
Do ragú přidejte hořčici, karí podle chuti a ochuťte solí a pepřem. Trochu maizeny rozmíchejte v trošce vody a ragú tím zahustěte.
Fotky receptu Vepřové ragú s karí a hořčicí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!