Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.12. 2025
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové ragú s karí a hořčicí

fotka Vepřové ragú s karí a hořčicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové ragú s karí a hořčicí:

600 g vepř. kýty /plátky/  | 250 g žampiónů  | 200 g pórku  | 200 ml vývaru ze zeleniny  | 200 ml smetany  | 3 lžíce hořčice  | 2 lžíce oleje  |  kari  |  pepř  |  sůl  |  maizena

Postup přípravy receptu Vepřové ragú s karí a hořčicí:

Houby nakrájejte na plátky, pór na tenká kolečka a maso na proužky silné asi jako prst.
V hrnci rozehřejte olej a na něm orestujte maso do zlatova. Přidejte k němu houby a pór, chvíli restujte, zalijte smetanou a vývarem a vařte mírným varem ca. 10 minut.
Do ragú přidejte hořčici, karí podle chuti a ochuťte solí a pepřem. Trochu maizeny rozmíchejte v trošce vody a ragú tím zahustěte.


Fotky receptu Vepřové ragú s karí a hořčicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové ragú s karí a hořčicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles