Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.03. 2025
Dnes má svátek Františka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové ramínko nadivoko

fotka Vepřové ramínko nadivoko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové ramínko nadivoko:

600 g vepřového ramínka  | 1 šálek kořenové zeleniny(nakrájené na kolečka)  | 2 cibule-nakrájené  | 8 kuliček celého pepře  | 2 kuličky nového koření a jalovce  | špetka tymiánu  | 1 bobkový list  | 2 stroužky česneku  | 250 ml červeného vína  | 1 lžička cukru  | 50 g tuku  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřové ramínko nadivoko:

Na tuku osmažíme zeleninu a cibuli dorůžova a na tento základ vložíme osolené maso. Opečeme je po celém povrchu. Přidáme koření, celý česnek, cukr, červené víno a dusíme pod pokličkou v troubě doměkka. Podle potřeby podléváme vodou a maso občas obracíme. Upečené ramínko nakrájíme na porce, přelijeme na talířích šťávou. Příloha - jakýkoliv knedlík.


Fotky receptu Vepřové ramínko nadivoko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové ramínko nadivoko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !