300 g vepřové panenky
| 250 g vepřových jater
| 120 g anglické slaniny
| 3 rajčata
| 2 cibule
| sůl
| olej
Postup přípravy receptu Vepřové ražniči s játry:
Maso očistíme a nakrájíme ho na malé kousky. Omytá a osušená játra nakrájíme také na kousky, stejně velké jako kousky masa. To stejné provedeme s anglickou slaninou. Rajčata omyjeme a nakrájíme je na větší kousky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Všechny suroviny střídavě napichujeme na kovové špízové jehly. Hotové špízy potřeme olejem a položíme na gril, kde grilujeme asi 20 minut do měkka a během grilování potíráme olejem. Podáváme s pečivem nebo s bramborami.
Fotky receptu Vepřové ražniči s játry:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!