Použité suroviny receptu Vepřové řízky naruby zapečené:
4 ks větších vepřových plátků
| 8 plátků anglické slaniny
| 2 ks cibule
| 4 stroužky česneku
| sůl
| mletý pepř
| 1 ks vejce
| 100 ml mléka
| hladká mouka
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Vepřové řízky naruby zapečené:
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Obalíme v mouce, vejci rozšlehaném s mlékem a smažíme na pánvi. Poté vyjmeme a skládáme do varné mísy. Nejdříve dáme opečené maso, potom anglickou slaninu a poslední vrstvu tvoří nahrubo nakrájená cibule. Zalijeme šlehačkou a v předehřáté troubě zapečeme asi 30 minut.
Příloha: brambory v různé úpravě a zeleninové saláty.
Fotky receptu Vepřové řízky naruby zapečené:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!