Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové s česnekovými stvoly:
20 dkg vepřového masa z kýty
| 25 dkg mladých květních česnekových stvolů
| špetka cukru
| 2 lžíce sójové omáčky
| na špičku nože glutamanu
| 5 lžic oleje
| 1 až 1 1/2 lžičky škrobové moučky
| 1 lžíce dezertního vína
| 1 bílek
Postup přípravy receptu Vepřové s česnekovými stvoly:
Vepřové maso nakrájíme na tenké plátky a poté ještě na nudličky. V misce je promícháme s vínem, bílkem, škrobovou moučkou a 1 lžičkou oleje a necháme v chladu marinovat. Česnekové stvoly překrájíme na 3 cm dlouhé kousky. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme vepřové nudličky a za stálého míchání je od sebe oddělíme. Pak vmícháme česnekové stvoly a zprudka opékáme asi 2 minuty. Ochutíme sójovou omáčkou a cukrem, ještě krátce opečeme a nakonec vmícháme glutaman. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Vepřové s česnekovými stvoly:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!