Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové s mrkví a jablky

fotka Vepřové s mrkví a jablky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové s mrkví a jablky:

1 kg vepřového plecka  | 2 cibule  | 3 lžíce oleje  | 2 lžíce rajského protlaku  | 200 g očištěné karotky  | 600 ml vody  | 1 stroužek česnkeu  | 1 lžička jablečného octa  | 300 ml jablečného vína  |  sůl  |  mletý bílý pepř  | 1 lžíce krupicového cukru  | 2 lžíce instantí jíšky  | 2 kyselá jablka  |  šalvěj  |  tymián  |  zelená petrželka

Postup přípravy receptu Vepřové s mrkví a jablky:

Maso nakrájené na kostky a cibuli nasekanou nadrobno orestujeme v rozpáleném oleji na pánvi. Přidáme rajský protlak, za stálého míchání prohřejeme a vše přemístíme do zapékací nádoby. Vmícháme kartoku nakrájenou na kousky, zalejeme vodou a ochutíme prolisovaným česnekem. Přilejeme ocet a víno, osolíme, opepříme, přisypeme cukr a promícháme. Připravenou směs masa a zeleniny přikryjeme poklicí a pečeme v předehřáté troubě při teplotě 220 °C asi 60 minut. Vmícháme jíšku a nakrájená oloupaná jablka. Pečeme 30 minut, dokud není maso měkké, a vložíme nasekané bylinky.


Fotky receptu Vepřové s mrkví a jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové s mrkví a jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !