Vložil: | Lojzinkaa |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové teriyaki :
750 g vepřové panenky nakrájené na tenké plátky
| 6 jarních cibulek nakrájených na šikmo
| 1 rozmačkaný stroužek česneku
| 450 g bok choy nakrájené na větší kusy
| 80 ml teriyaki omáčky
Postup přípravy receptu Vepřové teriyaki :
Ve woku nebo ve větší pánvi osmažte za stálého přehazování maso po několika dávkách.
Dejte stranou.
Ve stejné nádobě osmažte krátce cibulky a česnek.
Přidejte bok choy a maso a smažte za stálého přehazování cca 2 minuty.
Přidejte omáčku a prohřejte.
Fotky receptu Vepřové teriyaki :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!