Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.07. 2025
Dnes má svátek Markéta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové v karamelu

fotka Vepřové v karamelu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové v karamelu:

600 g libového bůčku nebo krkovice  | 2 stroužky česneku  | 1 cibule  | 1 lžička čerstvého nebo sušeného zázvoru  | 1/2 šálku husté sojové omáčky  | 1/2 šálku sladšího bílého vína  | 2 lžíce cukru  | dle chuti badyán

Postup přípravy receptu Vepřové v karamelu:

Vepřové nakrájejte na větší kostky, osmahněte do růžova, vyndejte z výpeku a ponořte rychle do vařící vody, hned vyjměte. Do výpeku dejte cukr, nechte zkaramelizovat, přidejte sojovku, víno, cibuli, česnek, zázvor, badyán.Poté přidejte maso, přiklopte pokličkou a duste asi tak 40 minut. Můžete zahustit solamylem. Příloha rýže nebo čínské nudle.


Fotky receptu Vepřové v karamelu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové v karamelu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles