Vložil: | Mati17 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 15 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové výpečky:
800 g vykostěného prorostlého bůčku
| 2 velké cibule
| 8 stroužků česneku
| 200 ml vývaru z kostí
| mletý pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Vepřové výpečky:
Opláchnutý bůček nakrájíme přibližně na stejné kousky, které posolíme, popepříme, zamícháme s nakrájenou cibulí na kolečka a přidáme prolisovaný česnek. Vložíme do pekáče, podlijeme polovinou vývaru a pečeme. Během pečení dolijeme zbytek vývaru a maso občas zamícháme. Během pečení sbíráme vypečený tuk, kterým výpečky zalijeme, až když je maso měkké.
Příloha: chlupaté knedlíky a dušené kyselé zelí nebo je podáváme studené s chlebem
Fotky receptu Vepřové výpečky:
Fotky vložil: jirajanka,zanedz,Ježíšek,damami,kozaroza,uznevim