Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.09. 2024
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové žebírko putimské

fotka Vepřové žebírko putimské
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové žebírko putimské:

1 000 g vepřové pečeně  | 200 g jemných párků  | 200 g steril. okurek bez nálevu  | 200 g cibule  | 40 g hladké mouky  | 150 g tuku  | 1000 ml masového vývaru  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřové žebírko putimské:

Z pečeně odsekneme obratlové kosti, nasekáme žebírka. Nožem žebírko naplocho prořízneme. Otvor plníme párkem, okurkou, zaděláme párátkem a na povrchu osolíme. Žebírka po obou stranách opečeme na rozpáleném tuku. Opečená žebírka naskládáme do pekáče. Ve výpeku osmahneme krájenou cibuli, kterou zaprášíme moukou, krátce osmahneme, zalijeme vlažným vývarem, rozšleháme, vlijeme na opečená žebírka a dusíme v troubě doměkka. Měkké maso vyjmeme, zbavíme párátek, omáčku přecedíme přes hustý cedník zpět na maso, dochutíme solí a krátce provaříme.


Fotky receptu Vepřové žebírko putimské:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové žebírko putimské
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !