Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.09. 2024
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřový guláš s černým pivem

fotka Vepřový guláš s černým pivem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Vepřový guláš s černým pivem:

800 g vepř. masa  | 40 g sádla  | 3 cibule větší  | 2 lžíce rajský protlak  | 2 str. česneku  | 200 ml černého piva /trochu více na podlévání/  | 1 bobkový list  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Vepřový guláš s černým pivem:

Maso osolte, opepřete a v kastrolu je na rozehřátém sádle opečte po všech stranách do hněda. Přidejte k němu cibuli, česnek, rajčatový protlak a ještě chvíli opékejte. Zalejte vše pivem, kastrol zakryjte pokličkou, dejte jej do trouby a při střední teplotě duste ca. 45 minut. Občas zkontrolujte a případně dolejte pivo. Jakmile je maso měkké, vyjměte kastrol z trouby, šťávu přeceďte do hrnce a na sporáku ji vařte tak dlouho, až se zredukuje na požadovanou hustotu. Přidejte do ní maso, dochuťte solí a pepřem a podávejte.


Fotky receptu Vepřový guláš s černým pivem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřový guláš s černým pivem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !