Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.10. 2025
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřový špíz s broskvemi

fotka Vepřový špíz s broskvemi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Vepřový špíz s broskvemi:

2 červené papriky  | dle potřeby: olej  | 0,5 kg vepřové panenky  | podle chuti: sůl a pepř  | 3 broskve  | na omáčku:  | 30 dkg bílého jogurtu  | 1 lžíci hořčice  | 1 lžíci kečupu  | podle chuti: sůl a mletý bílý pepř  | podle chuti: citronovou šťávu  | podle chuti: nasekaný kopr

Postup přípravy receptu Vepřový špíz s broskvemi:

Maso nakrájíme na kousky, které osolíme, opepříme a potřeme olejem. Na jehly střídavě napichujeme maso, osminky broskví, a kousky paprik a opékáme je ze všech stran asi 10 minut. Podáváme s omáčkou připravenou ze surovin uvedených v rozpisu.


Fotky receptu Vepřový špíz s broskvemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřový špíz s broskvemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků