Postup přípravy receptu Vepřový steak na grilu a žampionový kebab:
V misce prošleháme pomerančovou a citronovou šťávu, trochu jemně nastrouhané kůry z dobře omytých citrusů, jemně nadrolený bobkový list, olivový olej, sůl a pepř. Omyté a osušené steaky naložíme do marinády a necháme hodinu odležet. Žampiony oloupeme a dobře omyté neoloupané brambory vložíme do vroucí vody a 10–15 minut povaříme. Slijeme, necháme vychladnout a oloupeme. Předehřejeme gril, mřížku potřeme olejem a žampiony a brambory střídavě napíchneme na čtyři grilovací jehly, položíme na mřížku a grilujeme 15–20 minut, obracíme a potíráme marinádou. V polovině pečení přidáme na gril připravené kebaby, potřeme marinádou a společně grilujeme zbývajících asi 8–10 minut.