Postup přípravy receptu Vepřový vývar se zeleninou a šťovíkem:
Do středně velkého hrnce nalijeme vodu, osolíme, opepříme a necháme uvařit kosti s masem. Když je maso uvařené, tak ho vytáhnem. Vývar z kostí použijeme na výrobu polévky. Oloupané a na čtverečky nakrájené brambory necháme vařit ve vývaru. Poté přidáme na kostičky nakrájenou mrkev. Do slané vody dáme uvařit vajíčka. Mezitím obereme maso z kostí. Uvařená vajíčka oloupeme a nasekáme. Když jsou brambory skoro uvařené, tak přidáme obrané maso, nasekaná vejce na drobno a hrst nasekaného šťovíku. Přikryjeme pokličkou a necháme tak 5 minut odstát. Podáváme v hlubokém talíři se lžičkou zakysané smetany.
Fotky receptu Vepřový vývar se zeleninou a šťovíkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!