Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřový vývar se zeleninou a šťovíkem

fotka Vepřový vývar se zeleninou a šťovíkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Vepřový vývar se zeleninou a šťovíkem:

1 kg vepřových kostí  | 5 brambor  | 3 vařená vejce  | 2 mrkve  | hrst nasekaného šťovíku  |  sůl, pepř, Aromat Knorr

Postup přípravy receptu Vepřový vývar se zeleninou a šťovíkem:

Do středně velkého hrnce nalijeme vodu, osolíme, opepříme a necháme uvařit kosti s masem. Když je maso uvařené, tak ho vytáhnem. Vývar z kostí použijeme na výrobu polévky. Oloupané a na čtverečky nakrájené brambory necháme vařit ve vývaru. Poté přidáme na kostičky nakrájenou mrkev. Do slané vody dáme uvařit vajíčka. Mezitím obereme maso z kostí. Uvařená vajíčka oloupeme a nasekáme. Když jsou brambory skoro uvařené, tak přidáme obrané maso, nasekaná vejce na drobno a hrst nasekaného šťovíku. Přikryjeme pokličkou a necháme tak 5 minut odstát. Podáváme v hlubokém talíři se lžičkou zakysané smetany.


Fotky receptu Vepřový vývar se zeleninou a šťovíkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřový vývar se zeleninou a šťovíkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !