Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 09.05. 2025
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřový závitek hukvaldský

fotka Vepřový závitek hukvaldský
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Vepřový závitek hukvaldský:

750 g vepřové kýty  |  sůl  |  pepř  | 100 g slaniny  | 300 g žampionů  | 3-4 vejce  | 300 g cibule  | 150 g tuku  | 500 ml masového vývaru  | 50 g hladké mouky

Postup přípravy receptu Vepřový závitek hukvaldský:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme do šíře, osolíme, opepříme. Kostičky slaniny roztavíme, přidáme plátky žampionů, podusíme a spojíme vejci. Plátky naplníme připravenou směsí, zabalíme a omotáme motouzem. Cibuli osmahneme na tuku, přidáme závitky, v základu opečeme, mírně zalijeme vývarem. Dusíme pod poklicí doměkka. Měkké závitky vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, rozšleháme a provaříme. Hotovou šťávu přecedíme na závitky a prohřejeme.


Fotky receptu Vepřový závitek hukvaldský:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřový závitek hukvaldský
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !